Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Zijn uw IT omgeving en bedrijfsdata voldoende beveiligd?

IT & Veiligheid

Naast de technische kant van IT is veiligheid ook een belangrijk aspect.  Het is belangrijk om tijdig en met regelmaat stil te staan bij de veiligheid van uw systeem als geheel, uw bedrijfsdata en de gevolgen van (langdurig) uitval, verlies of lekkage van data.

Ook is het belangrijk om de beheerprocedures rondom de technische beveiligingsmaatregelen op orde te hebben. Waar liggen bijvoorbeeld de verantwoordelijkheden van u en uw medewerkers bij een virusuitbraak of een hackpoging? Dit is een organisatorisch aspect van IT security dat vaak onderbelicht blijft. Barcom maakt een beoordeling door het beheerproces IT Information Security Management ITIL toe te passen. Wanneer er verbeteringen worden gesignaleerd geven we een gedegen advies en assisteren bij het aanpassen van processen en procedures.

Barcom heeft jarenlange ervaring op dit gebied en zorgt dat alle aspecten van uw IT beveiliging op orde zijn. Met behulp van een IT Security Quickscan brengen we alle facetten van IT security in uw organisatie in kaart.

Supportscreen tag
Supportscreen tag