Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Contact

Veelgestelde vragen

ZZPers, kleine bedrijven en organisaties hebben veel profijt van ons dienstenpakket en onze flexibiliteit. Hierdoor zijn ze veel minder tijd kwijt aan ICT gerelateerde zaken, werken prettiger, veiliger en houden hierdoor meer tijd over om te ondernemen.
Ja, Barcom levert en installeert ook hardware, waaronder Computers, Laptops, Printers en overige randapparatuur. Daarnaast installeren wij netwerken inclusief installatie en configuratie van diverse (standaard)programmatuur.
Barcom verzorgt diverse trainingen en workshop. Ook is het mogelijk een training op maat samen te stellen voor u of uw medewerkers.
Traagheid kan diverse oorzaken hebben. Wij raden u aan telefonisch contact met ons op te nemen voor een verkenning. Op basis daarvan kunnen wij u een traject adviseren of misschien direct een oplossing aanbieden.
Werken in de Cloud heeft veel voordelen, maar vraagt wel een goede voorbereiding. Barcom kan u daarover goed informeren. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek of bel ons voor een oriëntatie.

Starten met een webwinkel of uw huidige vervangen of verbeteren?

Laat u vrijblijvend informeren en maximaliseer daarmee uw kans op een succesvolle webwinkel.
Aanvragen

Barcom doet meer voor u!

Barcom is naast leverancier van standaard software en bijhorende dienstverlening ook producent van softwareoplossingen op maat. Wij inventariseren wensen en zetten deze om in praktische oplossingen.
Supportscreen tag
Supportscreen tag