Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Eén aanspreekpunt voor al uw webdiensten

Bedrijven kiezen in toenemende mate om IT-systemen extern te beheren. In veel gevallen wordt daarbij gebruik gemaakt van de methode ‘Software As A Service’ (SAAS). Barcom biedt hiervoor meerdere oplossingen. Uw IT omgeving kan hiermee vanuit uw fysieke kantoor overgaat naar een virtuele omgeving. Dat wil zeggen dat uw systemen en opgeslagen bestanden niet op een server bij u op kantoor zijn geïnstalleerd maar op een optimaal beschermde server in de Cloud. Uw systeem en data zijn eenvoudig te bereiken. Hiervoor heeft u enkel een computer met een internetverbinding nodig zodat u kunt inloggen op uw eigen systeem waar u ook bent.

Wij informeren u graag over de kosten en baten van Cloud Computing voor uw onderneming. Onze standaard tarieven vind u hier. Wenst u een offerte op maat dan kunt u contact met ons opnemen via 0333 888 6075 of mail ons

  • Bent u tevreden over uw huidige website en werkt deze voor u?
  • Wat heeft ‘de Cloud’ u en uw onderneming (nog meer) te bieden?
  • Hoe belangrijk is de toegankelijkheid van uw IT omgeving voor uw onderneming?
  • Hoe kan ‘de Cloud’ bijdragen aan de veiligheid van uw IT omgeving?

Altijd en overal toegang tot uw systemen en data

Werk veilig en vertrouwd met standaard software in de cloud en betaal alleen wat u gebruikt en zolang u gebruikt. Deze werkwijze is veiliger, werkt prettiger en kost in de regen minder.

Geen zorgen over beheer of onderhoud. U werkt altijd met de nieuwste versies en profiteert daarmee van alle voordelen van de nieuwste technologie.

 

Zorgeloos en optimaal beveiligd

Of u wel of niet in de Cloud werkt, uw bedrijfsdata extern veilig stellen is en blijft een aanrader. U kunt er altijd bij, bepaald zelf de voorwaarden waaronder alles wordt opgeslagen en wie wanneer toegang heeft tot uw data.

Vooral door toename van het zakelijk gebruik van mobiele apparatuur groeit ook de noodzaak voor veiligheid rondom bedrijfsdata. Ga voor maximale beveiliging en toegankelijkheid. Wij beschikken over kennis die wij graag met u delen. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw onderneming.

Supportscreen tag
Supportscreen tag