Beveiliging is een zeer belangrijk aspect bij moderne ICT. In 2012 was 36% van het MKB slachtoffer van een cyber-aanval via internet. Computervirussen en overige malware zijn een groot risico en kunnen enorme schade aanrichten aan uw netwerk en gegevens.

Computervirussen en Malware vormen een serieuze bedreiging voor bedrijfsprocessen en de veiligheid van bedrijfsgegevens.

Het gebruik van ICT in combinatie met toegang tot Internet kan niet zonder gebruik te maken van software die u beschermt tegen Computervirussen en Malware.

Beheerde oplossing en onbeheerde oplossingen mogelijk

Met een relatief laag vast bedrag per maand maakt u gebruik van antivirus programmatuur die Experts van Barcom installeren en configureren op uw laptop, vaste computer of netwerk. Uw systeem wordt hierdoor optimaal beschermd tegen Computervirussen en Malware. Het aanschaffen van eigen dure licenties is dus niet nodig.

Per maand betaalt u een vast bedrag per apparaat waarop u gebruik maakt van deze software. Voorbeeld; Bij 1 server en 4 werkstations betaalt u voor 5 gebruikslicenties.

Periodieke updates om nieuwe virussen te herkennen, zijn bij de basisprijs inbegrepen. U betaalt hierdoor nooit teveel. Het Barcom Antivirusprogramma is uiterst flexibel. Zo dalen de kosten naar rato wanneer het aantal gebruikspunten afneemt. Bovendien kunt u het programma maandelijks opzeggen en zit u niet vast aan een langdurig contract.

Controle

Barcom Servicedesk ontvangt van uw systeem automatisch berichten met rapportage over de stand van zaken. Bij onregelmatigheden kan direct remote of wordt ter plaatse ingegrepen.