Voor veel bedrijven en ZZPers is een ICT Servicebundel een uitkomst. Als houder van een Servicebundel bent u op ieder moment verzekerd van ICT ondersteuning.

Het werkt zeer eenvoudig. U koopt vooraf een bundel bestaande uit een vast aantal uren. Wanneer u gebruik maakt van ICT Ondersteuning worden de uren van uw bundel afgeboekt, net als bij een strippenkaart. De bundel is inzetbaar voor Remote Support maar ook voor werkzaamheden bij u op locatie.

De voordelen van een Barcom Servicebundel

Korting

Standaard korting op ons uurtarief, waarbij de korting toeneemt bij afname van meer uren per bundel.

Een factuur

U ontvangt één factuur bij aankoop van uw ICT Servicebundel. Daarna niet meer. Hierdoor blijven voor u en voor ons het aantal administratieve handelingen beperkt.

Controle en Overzicht

Via ons klant Portaal heeft u dagelijks inzicht in het verbruik van uw Servicebundel en andere informatie die voor u van belang is. Als klant ontvangt u gegevens om toegang te krijgen tot uw persoonlijke pagina op de Barcom klant Portaal.

Geldigheid

U koopt vooraf een Servicebundel met een X-aantal uren die onbeperkt houdbaar zijn.

Waarvoor kunt u uw Servicebundel inzetten.

De Servicebundel kunt u gebruiken voor alle werkzaamheden die wij in opdracht voor u uitvoeren. Dit is zowel voor ICT ondersteuning op afstand als voor ICT gerelateerde werkzaamheden die wij op locatie uitvoeren.