Als bedrijf vertrouw je op je ICT. Of het nu egaat om een losse Computer of een compleet netwerk met één of meerdere Servers. Ze zijn onmisbaar voor uw bedrijf/organisatie en moeten daarom probleemloos functioneren. Een storing heeft immers direct grote impact op de bedrijfsvoering en de productiviteit. Daarom is het belangrijk een goede partner achter de hand te hebben die bij een storing of calamiteit snel en adequaat kan handelen. Met het afsluiten van een Barcom Servicecontract kunt u rekenen op een snelle oplossing.

Een Storingscontract biedt bedrijven meer zekerheid

Kosteloos ondersteuning bij calamiteiten

U kunt dagelijks bij Barcom terecht voor het oplossen van problemen met uw ICT. In veel gevallen kan dat direct van afstand. Wanneer we de problemen ter plaatse moeten oplossen komen de experts van Barcom kosteloos bij u langs. Het voorrijden en de werkzaamheden op locatie vallen onder uw Storingscontract. Hierdoor krijgt u dus niet te maken met extra kosten.

Continue controle van uw ICT

Uw server wordt continue gecontroleerd op een aantal belangrijke punten. Hierdoor kan tijdig en preventief worden gehandeld soms nog voordat er zich een stroring voordoet. Hierdoor is de continuïteit in de bedrijfsvoering voor u gegarandeerd.

Gratis vervangende apparatuur

Wanneer een storing niet direct kan worden verholpen is er de mogelijkheid voor plaatsing van tijdelijke vervangende apparatuur. Barcom kan Servers kant en klaar beschikbaar stellen die volledig afgestemd zijn op uw situatie. Uw bedrijfsvoering is hierdoor maximaal gegarandeerd.

Voorrangsbehandeling

Houders van een Storingscontract kunnen rekenen op prioriteit boven klanten die op ad-hoc basis gebruik maken van onze diensten.