barcom Managed Hosting

Hoe wij de prestaties van je website verbeteren?

Ontdek onze snelle en altijd beschikbare servers en onze flexibele hosting-opties.

kies nu voor

Snel, veilig en betrouwbaar.

Als website eigenaar wil je natuurlijk dat je website snel, veilig en betrouwbaar is. En wij als website hosting aanbieder willen jou graag helpen om dat te bereiken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we jou kunnen helpen om de prestaties van je website te verbeteren.

Helaas kan het kiezen van de juiste website hosting aanbieder een uitdaging zijn, met zoveel verschillende opties op de markt. Daarom willen wij als website hosting aanbieder graag onze diensten aan je voorstellen en laten zien waarom we denken dat wij de juiste keuze zijn voor jouw website.

1

snelle en betrouwbare servers

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid en uptime, zodat jouw website snel laadt en altijd beschikbaar is voor je bezoekers. Dit is vooral belangrijk als je een e-commerce website hebt, waar elke seconde telt om een verkoop te realiseren.

2

uitstekende veiligheid

We nemen de veiligheid van jouw website zeer serieus en bieden diverse maatregelen aan om je website te beschermen tegen hackers en cyberaanvallen. Dit omvat bijvoorbeeld automatische backups, SSL-certificaten en firewalls. Zo kun je er zeker van zijn dat je bezoekersgegevens en andere belangrijke informatie op je website veilig zijn.

3

Professionele ondersteuning

We hebben een team van ervaren ondersteuningsmedewerkers klaarstaan om je te helpen met elke vraag of probleem waarmee je te maken krijgt. Of het nu gaat om technische ondersteuning, hulp bij het verplaatsen van je website of iets anders, we staan voor je klaar.

4

flexibiliteit

We begrijpen dat de behoeften van elke website uniek zijn, daarom bieden wij verschillende hosting-opties aan, van shared hosting tot VPS hosting en Dedicated hosting. Zo kun je kiezen voor de optie die het beste past bij de grootte en vereisten van je website.

5

scherpe prijzen

We willen dat website hosting toegankelijk is voor iedereen, dus we bieden onze diensten aan tegen concurrerende prijzen zonder op kwaliteit in te leveren.

Altijd veilig, beschikbaar & Up-To-date

Wat is managed Hosting ?

en welke voordelen biedt dit voor jouw website(s)

Managed hosting is een type hosting-dienst waarbij Barcom als hostingprovider zorgt voor het beheer en de onderhoud van de server waarop uw website of applicatie wordt gehost. Dit betekent dat barcom zorgt voor taken zoals software-updates, beveiliging, back-ups en technische ondersteuning.

Standaard hosting is een goedkopere oplossing waarbij de klant zelf verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van de server. Dit betekent dat de klant zelf moet zorgen voor software-updates, beveiliging, back-ups en technische ondersteuning.

5 redenen om ervoor te keizen

  1. Expertise en ondersteuning: Barcom beschikt over technische experts en biedt 24/7 technische ondersteuning, wat de kans op storingen en problemen verkleint.

  2. Hogere beveiliging: Barcom Managed hosting biedt  geavanceerde beveiligingsfuncties en regelmatige back-ups, wat de website of applicatie beter beschermt tegen dreigingen.

  3. Prestaties en schaalbaarheid: Barcom Managed hosting biedt betere prestaties en schaalbaarheid, waardoor websites en applicaties sneller laden en meer verkeer aan kunnen.

  4. Gemak en tijdsbesparing: Barcom zorgt voor het beheer en onderhoud van de server, waardoor jij tijd en moeite bespaart en je kan concentreren op andere belangrijke aspecten van de website of applicatie.

  5. Snellere problemenoplossing: Barcom biedt snellere en efficiëntere problemenoplossingen, omdat we toegang hebben tot geavanceerde hulpmiddelen en expertise in huis hebben.

Meld je vandaag nog aan voor een kennismaking en ontdek de voordelen voor jouw website(s)

plan gratis een persoonlijke meeting via google meets

Ontdek direct het verschil voor jouw website(s)

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste webhosting voor je website een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om een gratis, persoonlijke online meeting van 30 minuten via Google Meet in te plannen. Tijdens deze meeting informeren wij je over de verschillende opties die beschikbaar zijn en je helpen om de beste keuze te maken voor jouw specifieke situatie. Je zal ook de mogelijkheid hebben om al je vragen te stellen zodat je beter in staat bent om de beste hostingoplossing voor jouw website te kiezen.

Kies hieronder de gewenste datum om je persoonlijke afspraak te maken.