Voor MKB-ers en ZZP-ers

Barcom servicepakketten

Nu al vanaf € 35,- per maand

All-in service voor ondernemers.

Als zelfstandig ondernemer of freelancer heb je het al druk genoeg. Jij bent de expert op jouw vakgebied. Maar die computer laat je graag over aan iemand anders. Met het All-in pakket voor ondernemers regel je direct alles in één keer voor jouw onderneming.

Van technisch IT onderhoud tot een eigen domeinnaam en tot Microsoft Office 365. We helpen je om gemakkelijker en beter te werken met computer(s) en we zijn er voor je als je vragen hebt.

Hulp op afstand en op locatie

Heb je een vraag of wil je advies? We helpen je op afstand of komen gewoon bij je op kantoor. Onze arbeidsuren zijn inbegrepen in het abonnement.

Professionele Exchange mailbox

Wij regelen voor jou een eigen domeinnaam en E-mail, waardoor je beschik over een zakelijke mailbox met altijd en overal toegang tot je mail en agenda.

IT maximaal benutten

Wij helpen je om je ICT middelen beter te benutten. Samen met jou kijken wij wat beter kan en hoe jij dit het beste kunt doen.

Veilig back-up systeem

Geheel conform de AVG wetgeving stellen wij je in staat om zorgvuldig om te gaan met jouw bedrijfsgegevens door het maken van een dagelijkse back-up van al je belangrijke bestanden (en administratie).

Werken in de cloud

We stellen je in staat om op je computer, laptop of tablet te werk met je eigen bestanden en mailbox waar en wanneer jij dat wilt.

Computerbeveiliging

Jouw computers professioneel beveiligd tegen virussen en malware met beheer via een centraal beveiligingsplatform waardoor bij calamiteiten direct ingegrepen mogelijk is.

Meer weten?

Bel direct 033-8886075 of vul hier je gegevens in dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden met jou te bespreken.

Maak kennis met onze klanten​

Barcom werkt voor bedrijven in verschillende branches. Winkel(ketens), kantoren en ZZP-ers. 

Weten welk servicepakket bij jou past?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor ondernemers zoals jij.