IT diensten & oplossingen

Aandacht voor een goede IT-infrastructuur

Focus op eigen business

Als ondernemer wil je de aandacht vooral richten op de eigen business en daarbij vertrouwen op de IT omgeving.  

Vertrouwen op jouw IT Infrastructuur

Een goede inrichting van de IT-omgeving met aandacht voor  veiligheid en continuïteit is dan een voorwaarde. Barcom biedt hiervoor een oplossing die bestaat uit een mix van producten en diensten die maximaal afgestemd zijn op de aard en grootte van een organisatie. Van één losse computer tot een groot computernetwerk.

Overzichtelijk, betrouwbaar en betaalbaar

Aandacht voor een veilig IT werkomgeving

Als het aankomt op veiligheid dan kijken wij naar verschillende aspecten. Een Quickscan kan al snel inzicht geven en deze is kosteloos, dus laat u niet weerhouden.

Overal toegang tot jouw programma's en data

Office 365 biedt elke organisatie een oplossingen die qua omvang en mogelijkheden perfect afgestemd is op de behoefte. Hoe groot of klein uw organisatie ook is. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie.

Snelle ondersteuning

Een Barcom ServicePack biedt zekerheid bij calamiteiten. U kunt rekenen op ondersteuning door een professional die op de hoogte is van uw IT omgeving.

Lage kosten

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Met Ruim 19 jaar ervaring

Betrokken en deskundig

Barcom is ruim 19 jaar actief in de IT branche. We zijn midden in het land gevestigd en bedienen klanten van Den Helder tot Vaals en van Winsum tot Middelburg.

Met onze informele en proactieve aanpak zorgen wij dat onze klant zich snel thuis voelt bij ons. We zijn vooral een laagdrempelig IT-bedrijf waar het om de klant draait.

Befaamd zijn de tools waarmee wij de IT omgeving van onze klanten kunnen  monitoren in geval van een storing. Waar nodig kunnen wij hierdoor snel van afstand akties ondernemen en zorgen dat onze klanten snel weer verder kunnen.

Voor onze klanten betekend dit vooral dat ze zich zorgeloos kunnen richten op hun eigen business. 

Maak kennis met onze klanten​

Barcom werkt voor bedrijven in verschillende branches. Winkel(ketens), kantoren en ZZP-ers.

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op voor een goed gesprek