speciaal voor MKB-ers en ZZP-ers

Barcom Webhosting

Professionele Webhosting tegen een betaalbare prijs met alles wat u nodig heeft om online te gaan

Jouw website in veilige handen

Ben jij MKBers of ZZPers en op zoek naar een betrouwbare webhosting oplossing voor jouw website? Bij Barcom bieden wij professionele webhosting tegen een betaalbare prijs met alles wat je nodig hebt om professioneel online te gaan. Met onze werkwijze zorgen wij dat je geen omkijken hebt naar het functioneren en presteren van jouw website.

Maar waarom zou u kiezen voor Barcom boven andere webhosting providers? Het antwoord is eenvoudig: wij bieden geweldig servicepakketten tegen zeer gunstige prijzen. Onze technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar om jou te helpen bij eventuele problemen. Onze servers zijn snel, betrouwbaar en beveiligd. Bovendien zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze diensten om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste prestaties krijgt.

Als MKBer of ZZPer wil je je tijd en middelen efficiënt besteden. Je website onderbrengen bij Barcom past uitstekend in die gedachte. Klanten die hun website bij ons ondergebracht hebben doen dit daarom al jaren en zijn daar uitermate positief over. Wij garanderen een geweldige service en een voordelige prijs. Neem contact op met ons voor meer informatie en laat jouw website zonder zorgen een uitstekende bijdrage leveren aan jouw bedrijf.

Webhosting bij Barcom is weten waar je aan toe bent

Terwijl veel concurrenten hun hostingpakketten regelmatig aanpassen om de prijzen voor functies met de tijd te verhogen, bieden onze bundels consistente waarde zonder prijsstijgingen.

Eenvoudig en zonder zorgen overstappen

Je overweegt om over te stappen naar een andere hosting aanbieder, maar je ziet er tegen op. 

In dat geval hebben wij goed nieuws voor jou. Bij Barcom nemen wij graag deze taak over van onze klanten. Het verhuizen van jouw website wordt volledig en kosteloos door onze specialisten uitgevoerd. 

Dus niets houdt je nog tegen om de verhuizing van jouw site aan te melden bij Barcom. 

Overstappen is eenvoudig en gratis